Image for Psihološka procjena i karijerno savjetovanje
Naslovnica

Psihološka procjena i karijerno savjetovanje

Dobre vijesti iz projekta „DIG IN – digitalno & inkluzivno“! Nositelj projekta, Visoko učilište Alegebra, u suradnji s partnerima iz Centra za razvoj vrijednosti pokrenulo je "Kofer za karijeru u turizmu", radionice programa psihološke procjene i karijernog savjetovanja. O čemu je riječ?

Želite li, uz stručno vodstvo psihologinje i socijalne radnice, saznati koje je to idealno radno mjesto za vas? Želite li, putem zanimljivih psihometrijskih upitnika, upoznati svoje poslovno „ja“? Zanima li vas kako svoju kreativnu ideju pretvoriti u pravi mali biznis? Ukoliko su odgovori na ova pitanja „Da!“, javite nam se svakako i krenite u dobro osmišljeno traženje posla koji odgovara vašoj osobnosti i interesima.

Još uvijek se stignete uključiti u karijerno savjetovanje kojim dobivate:

-          stručno vođenje uz savjetovanje od strane psihologa, HR stručnjaka ili socijalnog radnika,

-          usmjeravanje i pomoć pri pisanju uvjerljivog i upečatljivog životopisa i motivacijskog pisma,

-          pisanje poslovnog plana i razvoj poslovne ideje,

-         podršku i potporu tokom cijelog procesa zapošljavanja ili samozapošljavanja.

Sve to potpuno je besplatno i dostupno uživo u Zagrebu, ali i online. Uključite se u projekt bez obzira gdje se u Republici Hrvatskoj nalazite. Ciljana skupina projekta nezaposlene su osobe s invaliditetom.

Prijave su otvorene, a kontakt mail za prijave je projekt.dig-in@algebra.hr

Više o projektu potražite na www.algebra.hr/dig-in-digitalno-inkluzivno

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.