Image for Studenti Sveučilišta Saxion na Algebri
Naslovnica

Studenti Sveučilišta Saxion na Algebri

Visoko učilište Algebra ugostilo je grupu od trideset studenata Sveučilišta Saxion, jedne od najvećih visokoobrazovnih institucija u Nizozemskoj. Studijski posjet organizirala je studentska udruga IDent koja okuplja studente forenzičkih znanosti i kriminalistike uz podršku Algebringo ureda za međunarodnu suradnju.

Studenti su razgledali Algebrin novi sveučilišni kampus te im je naš predavač Zlatan Morić održao posebno dvosatno predavanje na Algebri na temu Mobile Device Forensics. Studente je dojmila kvaliteta predavanja te količina znanja i informacija koje su dobili u tako kratkom vremenu. Zakazana dva sata nisu bila dovoljna da kolega Morić odgovori na sva pitanja studenata.

Studente je oduševio Algebrin kampus, posebno ih se dojmila suvremena oprema te Inovacijski prostor “Slavko Krajcar” koje naši studenti imaju na raspolaganju za usavršavanje praktičnih znanja i razvijanje vlastitih inovativnih ideja.

Na kraju posjeta su jednoglasno potvrdii da se jedva čekaju vratiti. 😊

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.