Naslovnica

Anastazija Crnković

Stručnjak za analizu podataka u obračunu i naplate, Odjel za korisničke financije

A1 Hrvatska

U suvremeno doba promjene se događaju brže nego ikada ranije. Sukladno tome i naš pristup prema obrazovanju više ne može biti onakav kakav je bio godinama ranije. Više nije dovoljno nešto naučiti i to isto smatrati nepromjenjivom činjenicom. Danas, kada se promjene događaju na očigled, potreba za stalnim učenjem je neophodna. Stoga je važno pronaći načine na koje možemo održavati i testirati vlastitu informiranost o novim tehnologijama i znanjima. Univerzalna certifikacija daje nam sigurnost da posjedujemo aktualna znanja iz područja kojim se bavimo što nas ohrabruje u implementaciji naših ideja. S druge strane ona je univerzalan pokazatelj razine naših vještina prema drugima te može poslužiti kao prednost u dobivaju povjerenja za obavljanje određenih poslova i zadataka.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font