Naslovnica

Anita Mikić

Voditeljica grupe, Retail&Trade i Production & Manufacturing sektor

Hrvatski Telekom

Digitalno doba u kojem živimo donosi nam ubrzane procese promjena koje moramo pratiti. Bez kontinuiranog ulaganja u osobni razvoj i unapređenje znanja i vještina nije moguć razvoj uspješne karijere, a također je i osnovna pretpostavka za rast i razvoj poslovanja kompanije.
Microsoft certifikati kao industrijski standard prepoznati su u cijelom svijetu i iz perspektive prodaje u kojoj radim edukacija i certifikacija mi omogućuje bolje razumijevanje tehnologije, a time i bolje razumijevanje korisnika i njegovih potreba.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font