Naslovnica

Gdje i kako se polažu Microsoft ispiti?

Ukoliko želite iskoristiti povoljnu cijenu polaganja ispita koju je Microsoft osigurao u sklopu inicijative tada ispit možete polagati isključivo online. Ukoliko polažete ispit po redovnoj cijeni, možete ga polagati online ili u službenom VUE ispitnom centru. Algebrin glavni VUE ispitni centar je u Zagrebu, Maksimirska 58a. U određenim terminima Algebra nudi polaganje ispita i u drugim svojim poslovnicama u Hrvatskoj. U oba slučaja polaganja ispita, online ili na fizičkoj lokaciji, polaganje ispita se obavlja uz nadzor ispitnog kontrolora.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font