Naslovnica

Je li ovaj program za mene u potpunosti besplatan?

Svladavanje znanja unutar ove incijative za vas je potpuno besplatno a uključuje linkove koji vas vode na sadržaj za samoučenje, pripremljen od strane Microsofta i LinkedIna, te dvije Algebrine mentorske online radionice na kojima ćete uz stručnog predavača prolaziti problemske zadatke, te postaviti pitanja iz programa kojeg sami pratite i učite.
U e-learning sustavu nalaze vam se i preporuke za upis Algebrinih programa ako želite nastaviti dublje svladavati ova područja, što niste obavezni učiniti.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font