Naslovnica

Koje certifikate mogu polagati po povoljnijoj cijeni?

Po pitanju certifikata treba razlikovati 'certificate of completion' od microsoft certified professional certificate. Ovaj prvi dobije svaki kandidat koji kompletira sav predviđeni sadržaj od LinkedIn learninga, a za ovaj drugi treba položiti Microsoft ispit, koji se polaže online uz nadzor proktora i plaća se 15 USD. Kroz ovu inicijativu Microsoft je ponudio povoljniju cijenu svojih certifikata, drugi certifikati kao što su npr. CompTIA i Adobe certifikati dostupni su po standardnim cijenama. Popis Microsoft certifikata po povoljnijoj cijeni dostupan je ovdje.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font