Naslovnica

Marina Šafarić

Manager Mozaik Event Centra

Mozaik grupa

Kada radite u prodaji, u svakom trenutku je važno znati kome se obraćate, kako pristupate klijentima i koje su vaše prednosti, odnosno zašto bi trebali izabrati upravo vas, vašu uslugu ili prostor. Zdravstvena situacija okrenula je sve naglavačke pa smo u nekoliko dana od Centra bukiranog nekoliko mjeseci unaprijed došli do faze da 2 mjeseca uopće nema evenata. Prilagodili smo ponudu i dopunili je online i hibridnim eventima, no trebalo je prilagoditi i komunikaciju, odnosno obratiti se i širem krugu klijenata koji ne moraju nužno znati što je online ili hibridni event, a htjeli bi se organizacijom nekog događanja obratiti svojim partnerima, korisnicima ili zajednici. Na LinkedInu sam pogledala niz prodajnih edukacija te edukacija o tome kako pristupiti klijentu u novim okolnostima, kako s poslovne, tako i s ljudske strane jer je kod ljudi bio prisutan velik strah od nepoznatog i od razvoja situacije u budućnosti pa je trebalo razmišljati i o tom segmentu.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font