Naslovnica

Sanja Marić

Voditeljica kontrolinga

MEDORA Hotels & Resorts

Mislim da nas je ova globalna epidemija sve opteretila, ne samo psihološki i fizički, već i financijski. I život i način rada su se okrenuli za 180 stupnjeva, pogotovo u sektoru hotelijerstva i turizma u kojem radim. Već prošlo proljeće bilo je jasno da moramo mijenjati koncept rada da bi mogli održati poslovanje, a to je posebno vidljivo u kontrolingu. Tijekom proljeća i ljeta pogledala sam niz online tečajeva putem LinkedIn Learninga vezanih uz sektor financija. Izbrusiti vještine za analizu podataka i učiti nove modele za vizualizaciju istih je nešto što me jako veseli, a nakon završetka LinkedIn programa Data Analyst te pripreme putem Microsoft Learna planiram steći certifikat za Power BI. Uz to, Algebra nudi i daljnje dodatne edukacije za one koji se žele nastaviti profesionalno razvijati jer učenje i razvoj nikad ne prestaju.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font