Naslovnica

Što me očekuje u e-learning sustavu?

Kada uđete u ovaj sustav na naslovnom sučelju pod naslovom Moja naslovnica pronaći ćete svoj program na koji ste se prijavili. Kliknite na njega i tu vam se nalaze servisne informacije o programu kao i Plan učenja. Upravo Plan učenja sadržava linkove koji vas vode na video i tekstualni sadržaj za savladavanje ovog programa.

Isto tako, tu ćete pronaći informaciju kada će se održati dvije online mentorske radionice vezane uz program koji ste prijavili, te linkovi za pristup istima.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font