Naslovnica

Tea Krpan

Direktorica

Mozaik grupa

Globalna pandemija potpuno je promijenila način poslovanja u nekim industrijama, a među njima je i naša – event industrija, odnosno event management. Ubrzo nakon prvog lockdowna shvatili smo da, ukoliko želimo opstati, trebamo promijeniti način razmišljanja, odnosno kreirati novi poslovni model uz pomoć suvremenih tehnologija. Imali smo već dosta iskustva s live streamom, hologramskim projekcijama i hibridnim eventima jer smo radili veće konferencije i summite širom Europe, no svo to iskustvo i znanje trebalo je iskoristiti za novi model za male, srednje ili velike evente u doba kada se globalno niti jedan event nije održavao uživo. U osmišljavanju naših novih streaming studija i studija za virtualne evente u novom Mozaik Event Centru pomogli su mi LinkedIn online tečajevi na temu alata za analizu podataka, upravljanja projektima i alata za online event management, ali i Microsoft Learn tečajevi o Power BI-ju.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font