Naslovnica

Tomica Kaniški

Stručnjak administrator IT sustava, Odjel ICT infrastrukture

A1 Hrvatska

Vrijeme u kojem živim, kao i područje u kojem radim, od mene iziskuju kontinuirano učenje i usvajanje novih znanja i vještina. Ponekad nije lako, ali pojave se inicijative kao što je ova Microsoftova (i Algebrina), koja uz brojne pogodnosti, dodatno olakšava stjecanje novih znanja prilagođenim pristupom. Certifikacija u svemu tome dolazi kao šlag na tortu, predstavlja dodatan izazov, ali na kraju onda zapravo služi i kao potvrda naučenog/usvojenog. Mislim da je certifikacija bitna i da zaokružuje cijelu priču oko mukotrpnog rada i učenja novih stvari. Do sada sam koristio Microsoft Learn i LinkedIn Learning, uz pomoć kojih sam obnovio certifikate i polagao nove, a to mi je plan i za dalje. Mislim da ova globalna inicijativa može biti itekako korisna svakome tko se želi usavršavati ili prekvalificirati.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font