Image for U četvrtak 26. 3. kreće 2. sezona Toni Milun Lige
Naslovnica

U četvrtak 26. 3. kreće 2. sezona Toni Milun Lige

Dragi učenici, vjerni igrači, nastavnici, roditelji i svi vi koji nas pratite – u četvrtak 26. 3. točno u 12:00 sati kreće nova sezona Toni Milun Lige. Liga se igra online i nadamo se da ćete, kao i prošle sezone, puno toga naučiti i onda, naravno, i osvojiti vrijedne nagrade. Sve upute vezane uz način sudjelovanja, registracije i pravila kviza nalaze se na Toni Milun Portalu.

I u ovoj sezoni imate priliku pokazati stečeno znanje i dokazati svoje vještine razmišljanja i primjene tog znanja kroz online testove i niz kola. Najbolje natjecatelje pritom očekuju i nagrade pokrovitelja lige. Ako do sada niste igrali Ligu dovoljno je registrirati se na Toni Milun Portalu. Registracija je besplatna, a sve detalje o Ligi i o tome kako se igra Liga pročitajte u Pravilima Lige.

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font