Image for UNIQUE – potaknimo stvaranje inkluzivnih učionica i jednakih obrazovnih prilika
Naslovnica

UNIQUE – potaknimo stvaranje inkluzivnih učionica i jednakih obrazovnih prilika

Kako bismo potaknuli stvaranje jednakih obrazovnih prilika, ugodnih obrazovnih okruženja, te inkluzivnih učionica, Algebra Grupa pridružila se još jednom hvalevrijednom Erasmus+ projektu!

Najvažniji ciljevi UNIQUE projekta odnose se na poticanje nastavnika strukovnih obrazovanja za stvaranje inkluzivnih učionica, te uspostavljanje učionica bez diskriminacije i stereotipa.

Posljedično, cilj je projekta poticanje stvaranja jednakih obrazovnih prilika za sve učenike, studente i polaznike edukativnih programa kako bi svi, neovisno o svojim osobnim uvjerenjima ili identitetima, učili i bili poučavani u ugodnim obrazovnim okruženjima. Od posebne je važnosti za projektne partnere stvaranje pozitivnih odnosa u obrazovanju prema pripadnicima LGBTIQ zajednice.

Partneri s kojima ćemo surađivati tijekom projekta su:

  • AKMI Anonimi Ekpaideftiki (Grčka)
  • Stichting Global Alliance for LGBT Education (Nizozemska)
  • Internationaler Bund Polska (Poljska)
  • KES College (Cipar)
  • National Association of VET Schools (Bugarska)
  • Centar za građanske inicijative Poreč
  • SYMPLEXIS (Grčka)
  • BK Consult GbR (Njemačka).

Kick-off sastanak održan je 4. veljače 2021. godine u online okruženju. Projektni partneri raspravljali su o općim ciljevima i zadacima, predviđenim aktivnostima, ulogama pojedinih partnera, te o očekivanim ishodima projekta.

Svim projektnim partnerima želimo puno sreće u radu!

#UNIQUE

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font