Image for Upišite MS Excel seminare uz 40% popusta
Naslovnica

Upišite MS Excel seminare uz 40% popusta

Iskoristite proljetnu ponudu i upišite seminar MS Excel – izrada tabličnih proračuna ili MS Excel – napredne tablične kalkulacije uz 27% popusta! Pogodnost vrijedi za upis jednog od navedenih seminara, a ako odlučite upisati oba, odobravamo vam sveukupno 40% popusta na Excel bundle.

Pogodnost vrijedi samo za upis seminara u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Osijeku, Splitu, Varaždinu, Puli, Bjelovaru, Samoboru i Sisku, u sljedeće termine održavanja edukacije:

3.6. – 7.6.2019. – MS Excel – izrada tabličnih proračuna
10.6. – 14.6.2019. – MS Excel – napredne tablične kalkulacije

Akcija vrijedi do početka predavanja ili popunjenja grupa, stoga požurite i rezervirajte svoje mjesto na seminaru i popust na vrijeme. Za više infromacija kontaktirajte nas na info@algebra.hr ili telefonskim pozivom prema vašem Algebra centru.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font