Image for Visoka delegacija Malezije u posjeti Algebrinom kampusu
Naslovnica

Visoka delegacija Malezije u posjeti Algebrinom kampusu

Visoko učilište Algebra ugostilo je visoku delegaciju iz Malezije, države u jugoistočnoj Aziji koja, osim što je poznata po jedinstvenim prirodnim ljepotama, ima više od 30 godina iskustva u internacionalizaciji visokog obrazovanja s više od 100 javnih i privatnih visokoobrazovnih institucija.

Universiti Sains Malaysia (USM) jedno je od prvih javnih sveučilište osnovanih u Maleziji s 26 fakultetskih sastavnica. USM je vodeće malezijsko istraživačko sveučilište čije su inovacijske aktivnosti međunarodno prepoznate. Trenutno broji više od 35 000 studenata. Tijekom susreta, Syaheerah Lebai Lutfi, zamjenica direktora Odjela globalne suradnje pri USM-u podijelila je strateške ciljeve sveučilišta, koji uključuju razvoj novih partnerstva s europskim sveučilištima.

Dekan Visokog učilišta Algebra, Mislav Balković, pozdravio je inicijativu i predstavio Algebrin put internacionalizacije i povećanja broja stranih studenata na redovnim studijima prijediplomske i diplomske razine. Nadodao je da domaći i strani studenti koji upišu studij na Algebri imaju pristup najinovativnijim i globalno konkurentnim znanjima i vještinama koje ih pripremaju za svjetsko tržište rada. Naglasio je da je kvaliteta Algebrinih studijskih programa prepoznata od strane nacionalnih i međunarodnih tijela za ocjenu kvalitete visokog obrazovanja.

Veleposlanik Onon izrazio je podršku užoj suradnji u privlačenju malezijskih studenata na redovni studij i kraće programe Visokog učilišta Algebra.

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.