fbpx
Image for Završnom konferencijom obilježen rad na Erasmus+ projektu Master 4.0: unaprjeđenje majstorskih ispita
Naslovnica

Završnom konferencijom obilježen rad na Erasmus+ projektu Master 4.0: unaprjeđenje majstorskih ispita

U Zagrebu je 8. lipnja 2022. godine održana završna konferencija projekta Master 4.0: unaprjeđenje majstorskih ispita u sklopu kojeg je Visoko učilište Algebra bilo zaduženo za razvoj online platforme za pripremu i polaganje majstorskih ispita.

Sudionicima se, uz ostale, obratio i dekan Visokog učilišta algebra doc.dr.sc. Mislav Balković.

Konferencijom je obilježen uspješan rad na projektu te su sudionicima predstavljeni postignuti projektni rezultati u svim partnerskim državama. Također, sudionici su imali priliku isprobati online platformu za pripremu i polaganje majstorskih ispita te su reakcije bile izrazito pozitivne.

U sklopu konferencije održana je i panel rasprava „Važnost majstorskih ispita u cjeloživotnom obrazovanju za obrtništvo“ u kojoj su sudjelovali predstavnici državnih institucija i komora iz svih partnerskih država. Na panel raspravi je zaključeno da je izuzetno važno ulagati u kvalitetu i promociju majstorskih ispita te da je uvođenje digitalnih tehnologija i alata u provedbu majstorskih ispita bitan iskorak upravo u tom smjeru što je ujedno bio i opći zaključak konferencije.

Na konferenciji je također utvrđeno što će se postići projektnim rezultatima:

  • unaprjeđenje kvalitete majstorskih ispita,
  • brža prilagodba ispitnih pitanja u skladu sa zakonskim izmjenama i razvojem tehnologije,
  • majstorski ispiti će postati transparentniji i promovirat će se putem otvorenog dijela platforme,
  • projektni partneri su se dodatno educirali u području izrade ispitnih pitanja te su spremni znanje primijeniti u daljnjem radu na unaprjeđivanju majstorskih ispita.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.