Image for ANKETA o sudjelovanju u inicijativi GSI Microsofta i Algebre
Naslovnica

ANKETA o sudjelovanju u inicijativi GSI Microsofta i Algebre

Poštovani,

zahvaljujemo još jednom što ste dio inicijative Microsft Global Skilling Initiative u kojoj Algebra sudjeluje kao edukacijski partner. Podsjećamo vas kako će pristup besplatnom edukacijskom sadržaju LinkedIn Learninga i Microsoft Learna biti dostupan i dalje, točnije do 31. 12. 2021. godine u Algebrinom e-learning sustavu za koji ste dobili pristup po prijavi na stranici inicijative  (https://www.algebra.hr/microsoft-global-skilling-initiative/). Iako su Algebrine online mentorske radionice, koje smo vam omogućili tijekom ove inicijative završile, snimke istih bit će vam također dostupne na istom mjestu.

Kako na vašem iskustvu gradimo i usavršavamo naše poslovanje i proizvode, voljeli bismo pročitati vaše komentare i korisničko iskustvo tijekom ove edukacije. Bez obzira jeste li se za istu samo prijavili ili posvećeno svladavali sadržaj i prisustvovali online mentorskim radionicama.

Molimo vas da ispunite našu anketu zadovoljstva, a mi ćemo Algebrinom hoodicom, slučajnim odabirom, nagraditi 5 osoba koje ispune anketu. Sretne dobitnike objavit ćemo na našoj Facebook stranici 16. lipnja 2021. Hoodicu koju možete osvojiti pogledajte na sljedećim linkovima, a anketa vas čeka u nastavku:

Anketa

ISPUNJAVANJE ANKETE JE ZAVRŠENO

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font