Image for Microsoft global skilling initiative
Naslovnica

Microsoft global skilling initiative

Microsoft global skilling initiative

Iskoristi 20% popusta

Svjesni ste promjena koji je u vaš život unijela pandemija. Voljeli biste ju što lakše prebroditi kada je u pitanju vaše poslovanje i karijera, a usput osigurati sigurniju i opušteniju budućnost? Prigrlite nove digitalne vještine.

Pozivamo vas da nam se pridružite na jedinstvenoj edukaciji, besplatnoj i online, koja će vas pripremiti za najtraženije ‘nove’ vještine i poslove današnjice. Algebra, jedini Microsoftov partner sa Learning statusom u Hrvatskoj, u suradnji s Microsoft Hrvatska, predstavlja ovu globalnu inicijativu u Hrvatskoj te nadograđuje sa dodatnim mogućnostima.

Mogućnost polaganja Microsoft certifikata i do 80% povoljnije (cijena ispita u sklopu inicijative je 15 USD), te pristupanja LinkedIn alatima za traženje posla.
Dostupno do 31. 12. 2021.
Besplatan edukacijski sadržaj LinkedIn Learninga (dostupno više od 250 sati sadržaja za učenje u video formatu), Microsoft Learna i GitHub Learning Laba koji vas priprema za tražena radna mjesta.
Dostupno do 30. 6. 2022.
Mentoriranje i podršku Algebrinih predavača kroz nekoliko online webinara uživo, odvojenih po područjima odnosno sljedećim radnim profilima:
Mogućnost polaganja Microsoft certifikata i do 80% povoljnije (cijena ispita u sklopu inicijative je 15 USD), te pristupanja LinkedIn alatima za traženje posla.
Dostupno do 31. 12. 2021.
Mentoriranje i podršku Algebrinih predavača kroz nekoliko online webinara uživo, odvojenih po područjima odnosno sljedećim radnim profilima:
Besplatan edukacijski sadržaj LinkedIn Learninga (dostupno više od 250 sati sadržaja za učenje u video formatu), Microsoft Learna i GitHub Learning Laba koji vas priprema za tražena radna mjesta.
Dostupno do 30. 6. 2022.

Iskustva polaznika

Anita Mikić

Voditeljica grupe, Retail&Trade i Production & Manufacturing sektor

Hrvatski Telekom

Digitalno doba u kojem živimo donosi nam ubrzane procese promjena koje moramo pratiti. Bez kontinuiranog ulaganja u osobni razvoj i unapređenje znanja i vještina nije moguć razvoj uspješne karijere, a također je i osnovna pretpostavka za rast i razvoj poslovanja kompanije.
Microsoft certifikati kao industrijski standard prepoznati su u cijelom svijetu i iz perspektive prodaje u kojoj radim edukacija i certifikacija mi omogućuje bolje razumijevanje tehnologije, a time i bolje razumijevanje korisnika i njegovih potreba.

Sanja Marić

Voditeljica kontrolinga

MEDORA Hotels & Resorts

Mislim da nas je ova globalna epidemija sve opteretila, ne samo psihološki i fizički, već i financijski. I život i način rada su se okrenuli za 180 stupnjeva, pogotovo u sektoru hotelijerstva i turizma u kojem radim. Već prošlo proljeće bilo je jasno da moramo mijenjati koncept rada da bi mogli održati poslovanje, a to je posebno vidljivo u kontrolingu. Tijekom proljeća i ljeta pogledala sam niz online tečajeva putem LinkedIn Learninga vezanih uz sektor financija. Izbrusiti vještine za analizu podataka i učiti nove modele za vizualizaciju istih je nešto što me jako veseli, a nakon završetka LinkedIn programa Data Analyst te pripreme putem Microsoft Learna planiram steći certifikat za Power BI. Uz to, Algebra nudi i daljnje dodatne edukacije za one koji se žele nastaviti profesionalno razvijati jer učenje i razvoj nikad ne prestaju.

Tomica Kaniški

Stručnjak administrator IT sustava, Odjel ICT infrastrukture

A1 Hrvatska

Vrijeme u kojem živim, kao i područje u kojem radim, od mene iziskuju kontinuirano učenje i usvajanje novih znanja i vještina. Ponekad nije lako, ali pojave se inicijative kao što je ova Microsoftova (i Algebrina), koja uz brojne pogodnosti, dodatno olakšava stjecanje novih znanja prilagođenim pristupom. Certifikacija u svemu tome dolazi kao šlag na tortu, predstavlja dodatan izazov, ali na kraju onda zapravo služi i kao potvrda naučenog/usvojenog. Mislim da je certifikacija bitna i da zaokružuje cijelu priču oko mukotrpnog rada i učenja novih stvari. Do sada sam koristio Microsoft Learn i LinkedIn Learning, uz pomoć kojih sam obnovio certifikate i polagao nove, a to mi je plan i za dalje. Mislim da ova globalna inicijativa može biti itekako korisna svakome tko se želi usavršavati ili prekvalificirati.

Marina Šafarić

Manager Mozaik Event Centra

Mozaik grupa

Kada radite u prodaji, u svakom trenutku je važno znati kome se obraćate, kako pristupate klijentima i koje su vaše prednosti, odnosno zašto bi trebali izabrati upravo vas, vašu uslugu ili prostor. Zdravstvena situacija okrenula je sve naglavačke pa smo u nekoliko dana od Centra bukiranog nekoliko mjeseci unaprijed došli do faze da 2 mjeseca uopće nema evenata. Prilagodili smo ponudu i dopunili je online i hibridnim eventima, no trebalo je prilagoditi i komunikaciju, odnosno obratiti se i širem krugu klijenata koji ne moraju nužno znati što je online ili hibridni event, a htjeli bi se organizacijom nekog događanja obratiti svojim partnerima, korisnicima ili zajednici. Na LinkedInu sam pogledala niz prodajnih edukacija te edukacija o tome kako pristupiti klijentu u novim okolnostima, kako s poslovne, tako i s ljudske strane jer je kod ljudi bio prisutan velik strah od nepoznatog i od razvoja situacije u budućnosti pa je trebalo razmišljati i o tom segmentu.

Tea Krpan

Direktorica

Mozaik grupa

Globalna pandemija potpuno je promijenila način poslovanja u nekim industrijama, a među njima je i naša – event industrija, odnosno event management. Ubrzo nakon prvog lockdowna shvatili smo da, ukoliko želimo opstati, trebamo promijeniti način razmišljanja, odnosno kreirati novi poslovni model uz pomoć suvremenih tehnologija. Imali smo već dosta iskustva s live streamom, hologramskim projekcijama i hibridnim eventima jer smo radili veće konferencije i summite širom Europe, no svo to iskustvo i znanje trebalo je iskoristiti za novi model za male, srednje ili velike evente u doba kada se globalno niti jedan event nije održavao uživo. U osmišljavanju naših novih streaming studija i studija za virtualne evente u novom Mozaik Event Centru pomogli su mi LinkedIn online tečajevi na temu alata za analizu podataka, upravljanja projektima i alata za online event management, ali i Microsoft Learn tečajevi o Power BI-ju.

Anastazija Crnković

Stručnjak za analizu podataka u obračunu i naplate, Odjel za korisničke financije

A1 Hrvatska

U suvremeno doba promjene se događaju brže nego ikada ranije. Sukladno tome i naš pristup prema obrazovanju više ne može biti onakav kakav je bio godinama ranije. Više nije dovoljno nešto naučiti i to isto smatrati nepromjenjivom činjenicom. Danas, kada se promjene događaju na očigled, potreba za stalnim učenjem je neophodna. Stoga je važno pronaći načine na koje možemo održavati i testirati vlastitu informiranost o novim tehnologijama i znanjima. Univerzalna certifikacija daje nam sigurnost da posjedujemo aktualna znanja iz područja kojim se bavimo što nas ohrabruje u implementaciji naših ideja. S druge strane ona je univerzalan pokazatelj razine naših vještina prema drugima te može poslužiti kao prednost u dobivaju povjerenja za obavljanje određenih poslova i zadataka.

Najčešća pitanja

Prijavite se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.