fbpx

Graphic Designer

Graphic Designer

Iskoristi 20% popusta

654.000+ poslova objavljenih u 2020. na Linkedinu

Grafički dizajneri stvaraju vizualne koncepte koji nadahnjuju, informiraju i transformiraju. Koristite vodeće alate u industriji za izgradnju inovativnih dizajnerskih projekata i otkrijte vještine potrebne da biste postali traženi vizualni komunikator. Izgradite čvrste temelje u elementima dizajna: tipografiji, boji i izgledu. Istražite postupak dizajniranja kako biste uvjerljivije vizualizirali ideje. Vježbajte u InDesignu, Illustratoru i Photoshopu.

Plan učenja:

Certifikati koje možete stjecati:

Algebrini programi edukacije za one koji žele nastaviti:

Algebra edukaciju izvodi u nekoliko formata:

  • Klasično u učionici
  • Online u živo

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.