IT administrator

IT administrator

Iskoristi 20% popusta

Više od 3,9 milijuna poslova objavljenih u 2020. na Linkedinu

Krenite svladavati znanja potrebna za posao IT administratora, a zatim ih potkrijepite vrijednim Microsoftovim certifikatom. Vrhunske vještine koje ćete proći kroz ove lekcije uključuju upravljanje sustavima, pretplatama, konfiguracijom i identitetom; Windows Server, Active Directory

Plan učenja:

Certifikati koje možete stjecati:

Ispite AZ-900 i CompTIA Network+ možete polagati po završetku prikazanog plana učenja. AZ-900 je dostupan u sklopu Microsoftove globalne inicijative za stjecanje digitalnih vještina po cijeni od 15 USD.

Za ostale certifikate označene zvjezdicom * potrebna je dodatna edukacija. Naša je preporuka da upišete programe edukacije u Algebri.

Algebrini programi edukacije za one koji žele nastaviti:

Algebra edukaciju izvodi u nekoliko formata:

  • Klasično u učionici
  • Online u živo
  • Mentorirano – kombinacija samostalnog učenja i rada sa mentorom

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.