Artificial Inteligence practitioner

Artificial Inteligence practitioner

Iskoristi 20% popusta

Umjetna inteligencija kao koncept se temelji na ideji da se računalo ili neki drugi ‘pametni’ uređaj ponaša kao čovjek.

Sposobnost računala da replicira ponašanje nalik čovjeku srž je svih AI primjena. Softver za strojno učenje omogućuje računalima “promatranje” ljudskog ponašanja prikupljanjem podataka. Ti se sustavi zatim podvrgavaju naprednim procesima za analizu tih podataka i identificiranje obrazaca unutar njih, te koriste nalaze za primjenu otkrivenog znanja i ponavljanje ponašanja od strane računalom upravljanih sustava.
Stručnjak za primjenu umjetne inteligencije (AI practitioner) je osoba koja poznaje koncepte, tehnologije, algoritme i softverska rješenja neophodna za primjenu umjetne inteligencije i strojnog učenja u različitim poslovnim područjima i procesima.
Za usvajanje znanja i stjecanje vještina u području umjetne inteligencije važno je posjedovanje znanja iz matematike, statistike, programiranja i baza podataka.

Plan učenja:

Certifikati koje možete stjecati:

  • AI-900 – Microsoft Azure AI Fundamentals
  • CAIP – Certified AI Practitioner*
  • PCEP – Certified Entry-Level Python Programmer*
  • PCAP – Certified Associate in Python Programming*
  • PCPP – Certified Professional in Python Programming*

Algebrini programi edukacije za one koji žele nastaviti:

Algebra edukaciju izvodi u nekoliko formata:

  • Klasično u učionici
  • Online u živo
  • Mentorirano – kombinacija samostalnog učenja i rada sa mentorom

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Povećaj font