Image for Dan ludih cijena u Algebri – 20% popusta na sve pripreme za državnu maturu!
Naslovnica

28.11.2018.

Dan ludih cijena u Algebri – 20% popusta na sve pripreme za državnu maturu!

Pripremili smo ti čak 20% popusta na cijenu za upis svih ciklusa priprema za državnu maturu u Algebri. Popust se odnosi na sve gradove kao i na pakete ili zasebne predmete u kojima držimo pripreme za maturu. Ali samo na Dan ludih cijena!

Sada možeš rezervirati svoj popust, brzo jer su količine ograničene, a onda u ponedjeljak, 17. prosinca, na sam Dan ludih cijena posjeti svoj Algebra centar (Zagreb, Rijeka, Split, Zadar, Dubrovnik, Šibenik, Sisak, Osijek, Varaždin i Pula) i ostvari popust!

Popust u sljedećim gradovima: Karlovac, Krapina, Čakovec, Poreč, Metković, Bjelovar, Koprivnica, Mostar, Požega, Travnik i Tomislavgrad ostvaruješ na način da rezerviraš svoj popust, a zatim ti na mail stižu detalji s uputama za plaćanje!

Kada?

Upiši 17. prosinca pripreme za državnu maturu po najnižoj cijeni. Ako ne možeš ti, pošalji na upis roditelje, prijatelje, braću, sestre, baku, djeda.

Rezerviraj popust

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.