Image for Dobitnici Algebrinog programa obrazovanja u sklopu ankete o kvaliteti edukacije
Naslovnica

Dobitnici Algebrinog programa obrazovanja u sklopu ankete o kvaliteti edukacije

Svaku godinu zaokružujemo povratnim informacijama o kvaliteti naših programa obrazovanja. Te informacije služe nama kako bismo i u novoj godini dostatno povećali kvalitetu Algebrinih edukacija.

U tom procesu najvažnije nam je mišljenje naših polaznika, stoga zahvaljujemo svim našim bivšim polaznicima programa obrazovanja u posljednje tri godine koji su podijelili svoje iskustvo obrazovanja u Algebri kroz kratku anketu koju su primili na mail.

Kao zahvalu,  slučajnim odabirom, tri ispitanika ankete dobit će besplatan program obrazovanja po želji (https://www.algebra.hr/cjelozivotno-obrazovanje/programi-obrazovanja/) koji može darovati i dragoj osobi.

Sretni dobitnicu su:

Antonio Remić

Julijana Rugle

Igor Kaurić

Čestitamo im, javimo im se na mail s povratnim informacijama a svima ostalima zahvaljujemo na sudjelovanju i vrijednim informacijama o koje su s nama podijelili.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.