Image for Event: Otkrijte snagu vertikalnog formata
Naslovnica

Event: Otkrijte snagu vertikalnog formata

Kako vertikalni format mijenja industriju? Kako se koristi u praksi i oglašavanju brendova?

Saznajte na događanju posvećenom vertikalnom formatu koje će se održati na Algebrinom kampusu 23. 10. 2023. od 16:00 sati.

Snapchat, TikTok, noviteti na oglašivačkim platformama i što vertikalni video ima s tim, samo su dio zanimljivosti koje ćete saznati ako nam se pridružite.

Stručnjacima iz industrije kojima je ovaj format svakodnevica, pridružit će se i naš voditelj studija Multimedijske produkcije – Predrag Šuka. On će prisutnima otkriti kako revitalizirati stare materijale u vertikalni video uz najnovije tehnologije.

Više detalja o samom programu i govornicima te prijavu na događanje potražite na stranici

D-Talk – Kako vertikalni format mijenja industrije

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.