Image for Održan Mini MBA Digital medijski briefing
Naslovnica

Održan Mini MBA Digital medijski briefing

Na jučerašnjem susretu s novinarima iz najvećih domaćih medijskih kuća predstavili smo uistinu vrhunske predavače i koncept Mini MBA Digital, novu obrazovnu platformu čiji je fokus digitalna transformacija tržišno orijentiranih kompanija. Ovaj program kreće u studenom i idealan je za sve razine menadžmenta, u svim područjima poslovnog djelovanja.

Ivan Maglić, zastupnik analitičke tvrtke Gartner za Adriatic regiju i predavač na Mini MBA Digital naglasio je kako još uvijek postoji veliko nerazumijevanje procesa digitalne transformacije među menadžerima velikih, srednjih i malih tvrtki. Spora tranzicija i neprihvaćanje novih tehnologija, strah od nepoznatog i nespremnost na promjenu poslovnog modela glavni su faktori koji usporavaju procese digitalne transformacije i time ugrožavaju konkurentnost hrvatskih tvrtki na vanjskim tržištima.

Arsen Šolić, rukovoditelj MBA programa u Algebri, podsjetio je pak kako smo ovaj program pokrenuli svjesni činjenice da hrvatske tvrtke mahom nisu sustavno i ozbiljno zakoračile na put digitalne transformacije, ali da je potencijal velik. Ipak, već i na ovom predstavljanju programa izdvojili su se odlični primjeri hrvatskih tvrtki koje su prošle kroz proces digitalne transformacije, ali i konkretni projekti transformacije na kojima su radili naši predavači.

Trajanje cjelokupnog programa Mini MBA Digital je pet mjeseci – pohađaju se dva modula mjesečno, svaki po 10 nastavnih sati, u vidu interaktivne nastave radioničkog tipa, u malim i dinamičnim grupama.
Deset tema – modula s kojima će se upoznati polaznici Mini MBA Digital programa predaju neki od vodećih domaćih stručnjaka poput Ivana Maglića, Vedrana Brničevića iz Suprabita, Krune Lenca iz Gideon Brothers, Dariana Škarice iz Delta Reality, Ratka Mutavdžića iz Microsofta, Davora Runje, Milana Parata, Senada Kulenovića i drugih.
Algebrin Mini MBA Digital program započinje 11. studenoga ove godine, a više informacija potražite na bit.ly/33WmiWK

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font