Image for Predstavljanje Sveučilišta Algebra u Parizu
Naslovnica

Predstavljanje Sveučilišta Algebra u Parizu

U prosincu 2023. naše koordinatorice za međunarodnu suradnju posjetile su Pariz kako bi produbile suradnju s partnerima u Francuskoj i sudjelovale na ESME International Forumu.

U dinamičnom rasporedu aktivnosti naše kolegice Petra Cuculić Malenica i Rebeka Dajak održale su sastanke s predstavnicima ACE Education Groupa, EIDM-a (Poslovna škola za modu i luksuz), EFAP-a (Visoka škola za komunikacije), Sup de Pub-a (Visoka škola za oglašavanje), ECE-a (Visoka škola digitalnog injženjeringa), ESME Sudria (Visoka strojarska i elektrotehnička škola) i EPITA-e (Visoka škola za računarstvo i napredne tehnike). Predstavile su Sveučilište Algebra ističući raznovrsne mogućnosti programa mobilnosti studenata te su dogovorile nove ugovore u okviru Erasmus+ programa.

Na ESME-u je također bio organiziran International Forum, odnosno sajam međunarodnog visokog obrazovanja namijenjen studentima. Cilj je bio povezati se s novim partnerskim institucijama diljem Europe, proširiti mrežu suradnje i predstaviti studijske programe Sveučilišta Algebra te međunarodne ljetne škole koje su namijenjene stranim studentima iz cijelog svijeta. Prvog dana naše su koordinatorice imale priliku uspostaviti kontakte s partnerskim institucijama iz Portugala, Njemačke, Amerike, Južne Koreje, Austrije i Češke te ostvariti nova poznanstva koja predstavljaju potencijal za buduće suradnje, zajedničke programe i razmjenu studenata.

Tijekom sajma naše kolegice sudjelovale su u radionici posvećenoj održivosti i implementaciji zelenih praksi u obrazovanje studenata. Slijedio je sajam sa studentima s ESME-a, čiji su kampusi smješteni u čak četiri francuska grada. Posjetitelji sajma bili su brojni studenti zainteresirani za studiranje u inozemstvu, međunarodnu ljetnu školu te ABC BootCamps programe u Americi i Kanadi. Atmosfera je bila dinamična, a studenti veoma zainteresirani za raznovrsne mogućnosti koje pruža područje međunarodnog visokog obrazovanja.

Veselimo se idućem posjetu i ugošćavanju novih partnera na Algebrinom International Weeku!

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.