Image for O programu
Naslovnica

O programu

Erasmus+ je program Europske unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport koji ti omogućuje mobilnost na razini visokoškolskog obrazovanja, nezaboravno iskustvo boravka u inozemstvu uz financijsku potporu. Provedi semestar ili odradi stručnu praksu u inozemstvu!

Erasmus+ pruža ti mogućnost studijskog boravka ili stručne prakse u visokoškolskoj ustanovi domaćinu. Visoko učilište Algebra nositelj je ERASMUS+ sveučilišne povelje.

Erasmus+ strukturiran je prema sljedećim aktivnostima:

  • Ključna aktivnost 1 – Mobilnost u svrhu učenja za pojedince
    • KA 103 – Mobilnosti između programmeskih zemalja: države članice EU te Sjeverna Makedonija, Island, Lihtenštajn, Norveška, Turska i Srbija
    • KA 107 – Mobilnosti između programmeskih i partnerskih zemalja: Alžir, Jordan, Egipat, Indija i Indonezija
  • Ključna aktivnost 2 – Suradnja za inovacije i razmjenu dobre prakse
  • Ključna aktivnost 3 – Podrška reformi politika
  • Program Jean Monnet
  • Sport

Popis aktivnosti unutar strukture programa Erasmus+ prema pojedinim ključnim aktivnostima i pojedinim sektorima, te dodatne informacije možeš pronaći ovdje.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.