Image for Raspored nastave i ispitni rokovi
Kalendar nastave

Raspored nastave i ispitni rokovi

Poštovani studenti, Objavljen je raspored nastave za ljetni semestar akademske godine 2020./2021. za izvanredne i redovne studente prve, druge i treće godine prijediplomskog studija, te prvu i drugu godinu diplomskog studija

Napomena

Prikazani raspored je samo informativan i služi isključivo kao podloga za generalno i grubo planiranje. Raspored objavljen unutar sustava Infoeduka je službeni raspored i može se razlikovati od informativnog rasporeda. Službeni raspored je personaliziran za svakog studenta te će biti dostupan do početka semestra u Infoeduka sustavu digitalne referade.

Službeni raspored se u tjednima u kojima postoje blagdani zbog odrada značajno razlikuje od prikazanog. Službeni raspored po kojem se odvija nastava biti će dostupan isključivo unutar Infoeduka sustava digitalne referade. Sveučilište ne snosi odgovornost za izostanke studenata sa nastave koji mogu nastati korištenjem ovog rasporeda. Sveučilište neće ažurirati ovaj raspored za vrijeme trajanja semestra dok će se raspored u Infoeduka sustavu digitalne referade po potrebi ažurirati.

Raspored se izmjenjuje za parne i neparne tjedne kroz svih 15 tjedana koliko traje semestar. Prvi tjedan nastave je neparan tjedan, drugi je paran, treći neparan, itd. Detaljni i personalizirani raspored za svakog studenta bit će dostupan unutar digitalne referade.

Raspored nastave

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.