Image for Alumni zajednica
Studenti, alumni i karijere

Alumni zajednica

Visoko učilište Algebra prati razvoj karijera svojih studenata i nakon što završe studij. Kroz aktivnosti i projekte uključujemo ih u podizanje kvalitete studija, osiguravamo povezivanje s gospodarstvom, potičemo i razvijamo suradnje Visokog učilišta s tvrtkama ili organizacijama u kojima rade bivši studenti.

Svi bivši studenti su pozvani da se pridruže Alumni klubu Visokog učilišta Algebra odnosno klubu bivših studenata Visokog učilišta Algebra. Klub je osnovan s namjerom da međusobno poveže i umreži bivše studente, ali i da stvori trajne veze alumnija s Visokim učilištem Algebra, nastavnicima, sadašnjim studentima i gospodarstvenicima u zemlji i inozemstvu.

Predsjednik Alumni kluba Visokog učilišta Algebra je trenutno g. Stjepan Majić a klub ima i Odbor kojeg čine studentski predstavnici bivših studenata. Članove kluba redovito se poziva na sudjelovanje u svim događanjima, aktivnostima, predavanjima i radionicama koje organizira Visoko učilište.

Upoznajte naše diplomante kroz njihove priče i iskustva nakon studija:

More plans

Dorothy Phiri

Dorothy je sestra pozvala da dođe vidjeti svoje nećake i zemlju u kojoj živi – Hrvatsku. Dorothy je iz Zambije, a više od ičega željela je studirati. Shvatila je da su cijene kvalitetnih studija u Hrvatskoj puno niže od cijena studija istog ranga u Zambiji, pa nije previše dvojila. Odlučila je kako će upravo u Hrvatskoj započeti svoj akademski put.
Saznaj više
More plans

Vedran Mandić

Da je kod upisa studija poznavao potencijale IT industrije kojih je danas svjestan, Vedran ne bi dvojio niti sekunde oko upisa Visokog učilišta Algebra. Ovako svoje zasluge što je danas suosnivač i CTO uspješnog startupa Mogy, koji je proizašao iz hrvatske tvrtke Mobendo, pripisuje i svom ocu. On mu je, kaže, na vrijeme ukazao sve prednosti zanimanja inženjera računarstva.
Saznaj više
More plans

Tomislav Lulić

Tomislav Lulić, IT stručnjak je s bogatim iskustvom i naš bivši student (završio je stručni prijediplomski studij sistemskog inženjerstva na Visokom učilištu Algebra), a odnedavno se može pohvaliti titulom MVP – Most Valuable Professional za Office 365. Do MVP titula u Microsoftovom ekosustavu nije lako doći – traže se dokazano vrhunsko znanje, konkretni uspjesi u radu i kontinuirano učenje i usavršavanje ako pojedinac želi sačuvati ovaj prestižni status iz godine u godinu.
Saznaj više
More plans

Šime Zagorac

Znanja koja studenti na Visokom učilišta Algebra steknu ne poznaju granice, najbolje dokazuju naši bivši studenti. Jedan od njih, Šime Zagorac iz mjesta Polača kraj Zadra, završio je stručni prijediplomski studij sistemskog inženjerstva, a trenutno radi i putuje kao sistemski inženjer na kruzeru jedne od najvećih prijevozničkih tvrtki na svijetu.
Saznaj više
More plans

Marija Morić

Izdavaštvo je jedna od onih grana gospodarstva koje je uslijed razvoja tehnologija doživjelo duboke i intenzivne promjene. Zna to i Marija Morić, koja je već kao iskusna art direktorica na vrijeme spoznala da nešto mora promijeniti. Krenula je od vlastitog obrazovanja. Studiranjem na diplomskom studiju Multimedijskog računarstva, stekla je brojna znanja i vještine, ali i pomakla svoje vlastite granice na nova područja IT-a.
Saznaj više
More plans

Emanuel Miličević

Gotovo 80 zaposlenih, 3 ureda i 10 godina kreiranja izuzetnih softvera. Raditi na tako izazovnom mjestu, Emanuelu je među ostalim omogućio i studij multimedijskog računarstva. Kao screen designer u tvrtki Infi num u svom radu primjenjuje brojna znanja i iskustva koja je stekao već na prvoj godini prijediplomskog studija.
Saznaj više
More plans

Dijana Ćuzela

Za svoj patentirani proizvod - šećernu pastu CLEOPATRA, ova poduzetnica iz Rijeke sa samo 22 godine na najprestižnijem međunarodnom sajmu inovacija „PALEXPO“ u Ženevi osvojila je zlatnu medalju iz kozmetike i medicine te posebnu nagradu Ruske Federacije za inovaciju. Nakon toga, uslijedila su brojna druga priznanja: srebrna medalja za inovaciju u Seulu, posebna nagrada Južnokorejskog zavoda za intelektualno vlasništvo te posebna nagrada Europske udruge inovatorki.
Saznaj više
More plans

Domagoj Krpan

Domagoj Krpan student je na stručnom prijediplomskom studiju primijenjenog računarstva, ujedno i naš stipendist koji je osvojio stipendiju u punom iznosu za cjelokupni studij budući da je prilikom upisa kao izvanredni student postigao sjajan rezultat na tadašnjem prijemnom ispitu, a na naše je učilište došao i s odličnim rezultatima mature.
Saznaj više
More plans

Antonia Šakić

Antonia Šakić naša je studentica na stručnom prijediplomskom studiju Digitalni marketing, a već tijekom studija zaposlila se na poziciji online media planner asistentice u Universal McCannu (UM).
Saznaj više
More plans

Matija Komorčec

Matija Komorčec na našem Visokom učilištu Algebra završio je studij multimedijskog računarstva. Danas radi u Njemačkoj, u tvrtki HCL Technologies, kao razvojni inženjer (developer) specijaliziran za JavaScript. Kako je došlo do odluke da se zaposli u Njemačkoj i koliko su relevantna znanja koja je stekao tijekom studija, neka su od pitanja koja su bila povod za naš razgovor.
Saznaj više
More plans

Andrej Pavelić, Mario Filjak i Karlo Kožul

Andrej, Mario i Karlo naši su studenti 3. godine prijediplomskog studija primijenjenog računarstva, smjera programskog inženjerstva. Već tijekom studija pronašli su posao, zaposlivši se prvo putem student-servisa a potom i osiguravši stalno zaposlenje odmah po završetku studija, a tvrtka u kojoj danas rade je Ericsson Nikola Tesla.
Saznaj više
Podijeli: Facebook Twitter