Image for Gospodarsko vijeće
Odjeli i katedre

Gospodarsko vijeće

Gospodarsko vijeće je most između gospodarstva i obrazovanja. Njegova uloga je osigurati ravnotežu na tržištu rada i razvoj cjelokupnog okruženja.

Sastavljeno je od predstavnika gospodarskih subjekata (tvrtki, korporacija) koji imaju veliki utjecaj na potražnju za kadrovima iz područja računarstva, članova akademske zajednice iz područja računarstva i informatike, predstavnika tijela državne i lokalne vlasti te stručnih udruga i istaknutih pojedinaca iz područja informatike i računarstva.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.