Image for Aktivnosti i zabava
Studenti, alumni i karijere

Aktivnosti i zabava

Predavanja su odslušana. Seminarski radovi predani. Ispiti položeni. Vrijeme je da si daš malo oduška i pridružiš nam se na nekom od legendarnih tuluma ili događanja. Često ih organiziramo.

Brucošijade

Početak svake nove pustolovine treba proslaviti sa stilom. Kao dobrodošlicu novim studentima svake godine organiziramo epske brucošijade. Ne zaboravi ponijeti PC (plesne cipele), jer ćeš od vrhunske svirke jedva čuti vlastite misli, a kamoli sugovornike.

Studentske roštiljade

Dobra ekipa. Dobra fešta. Čašica razgovora i zamamni mirisi tradicionalnog studentskog roštilja. Tako izgleda završetak svake akademske godine.

Naš roštilj majstor zaštitio je tajnu marinade trostrukim DES ključem. U očekivanju sljedećeg roštilja, polagano radimo na dekripciji…

Otvoreni dani visokog učilišta Algebra

Pridruži nam se na sljedećim, tradicionalnim Otvorenim danima, kojeg organiziramo za srednjoškolce, studente i sve druge zaljubljenike u u digitalnu tehnologiju i krativne industrije. U otvorenim danima družimo se s vrhunskim predavačima i upijamo njihove tajne o temama kao što su programiranje, robotika, multimedija, 3D grafika, VR, umjetna inteligencija i računalne igre.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.