Image for Projektne radionice Digitalne akademije
Naslovnica

Projektne radionice Digitalne akademije

Od sada se vaše dijete može okušati u stvaranju digitalnih tehnologija kroz igru po projektima u trajanju od 2 mjeseca!

Nikad nije kasno za upise na nastavu Digitalne akademije. Tijekom školske godine nakon upisa u rujnu imate mogućnost upisati svojeg školarca u dodatna tri termina (studeni/prosinac, veljača i travanj). Svaki stupanj čine četiri projekta od kojih je svaki u trajanju od dva mjeseca.

Osim cijene koja je prilagođena kraćoj satnici ovo je odlična prilika da vaš školarac isproba način rada i učenja na Digitalnoj akademiji te odabere projekte koji mu se čine zanimljivima.

Zbog velikog interesa za pojedine dijelove programa Digitalne akademije, omogućavamo pohađanje projektnih radionica na više od 50 postojećih lokacije diljem Republike Hrvatske. Upoznajmo se s Qbotima, Mišobotima, Ozobotima, putujmo kroz vrijeme i uđimo u mikro svijet vidljiv samo pod okom digitalnog mikroskopa, naučimo abecedu Interneta, algoritme, programske kodove i naučimo govoriti jezikom digitalnog doba!

Radionice traju 16 školskih sati, dinamikom jednom tjedno 90 minuta, u poslijepodnevnim satima. Polaznici će se integrirati u postojeće grupe Digitalne akademije, do 15 polaznika, a radionice vode predavači i asistenti s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom.

Početak projektnih radionica je između 26.11. i 8.12., ovisno o razredu polaznika i lokaciji.

Saznaj više

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font