Image for Prvi dan radionice Canon Workshop @Algebra
Naslovnica

Prvi dan radionice Canon Workshop @Algebra

Donosimo vam djelić atmosfere s otvaranja radionice Canon Workshop @Algebra organizirane u suradnji s Canon Hrvatska. 

Radionicu su otvorili naš predavač Robert Krivec i asistent predavača Antonio Britvar pozdravljajući studentsku kreativnost. Dalje je riječ preuzeo Goran Sretenoski, Generalni B2C direktor za Canon Adria koji je okupljene studente upoznao s dugom povijesti tvrtke Canon i njenim impresivnim tehnološkim napretkom. 

Studentima se obratio i Harald Sahling, Business Developer iz Canon CEE-a, voditelj Canon Ambassador programa i projekta Canon Professional Services (CPS) koji im je približio široke mogućnosti Canon zajednice, a sve kao uvod u inspirirajuće predavanje Canon ambasadora Sanjaya Jogie.

Sanjay je našim studentima približio svoj rad, ispričao zanimljivosti s početka njegove karijere, dočarao ljepotu, ali i odgovornost fotografskog zanimanja te istaknuo važnost i benefite kvalitetnog obrazovanja. S okupljenima je podijelio lukave tajne zanata i naglasio kako kreativnost i snalažljivost gotovo uvijek idu ruku pod ruku u njegovom impozantnom, mnogo puta nagrađivanom stvaralaštvu. Pričao je i o moći fotografije, snazi emocije koju ona prenosi te utjecaju koji može imati, a još mnoga znanja stečena kroz dosadašnju karijeru najavio je otkriti studentima u aktivnostima koje slijede, zato vidimo se i sutra 18. 1. 2023., od 9 sati u dvorani Faust Vrančić!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.