Image for RBA dodjeljuje stipendiju vrijednu gotovo 100.000 kuna za studij digitalnog marketinga
Naslovnica

RBA dodjeljuje stipendiju vrijednu gotovo 100.000 kuna za studij digitalnog marketinga

Puna trogodišnja stipendija Luka Mak dodjeljuje se drugu godinu zaredom u spomen na Luku Maka, „dobrog duha“ RBA, a prijave su otvorene do 10. lipnja 2022.

Raiffesien bank Austria u akademskoj godini 2022./2023. dodijelit će stipendiju za preddiplomski studij digitalnog marketinga kojom se pokrivaju troškovi za sve tri godine studija na Visokom učilištu Algebra. Stipendija nosi ime po Luki Maku, prerano preminulom mladom stručnjaku RBA iz niše digitalnih kanala, platformi i digitalnog marketinga, a pokrenuli su je njegovi kolege zbog dobrote, pozitive i inspiracije koju je Luka donosio u svakodnevnom radu.

Stipendija je namijenjena kandidatima koji u stalnoj potrazi za znanjem, rado slušaju, ne boje se postavljati pitanja, a još više vole tražiti odgovore. Da bi se prijavili, kandidati trebaju do 10. lipnja 2022. na adresu stipendija@algebra.hr poslati životopis i zamolbu o okviru koje će, osim pružanja osnovnih informacija o sebi, odgovoriti na pitanja „Koji je za tebe dobar primjer digitalnog oglašavanja i zašto?“ i „Koji je za tebe loš primjer digitalnog oglašavanja i zašto?“ te odgovore potkrijepiti primjerima.

„Luka je bio nevjerojatan pojedinac koji nas je mnogočemu naučio i koji je bio svjestan vrijednosti učenja. Poticao nas je da se razvijamo, postavljamo pitanja i dijelimo ideje. Baš zbog toga, u njegov spomen, ovom stipendijom želimo potaknuti buduće studente Algebre da napreduju, uče, razvijaju se i pomiču svoje granice. Iznimno smo ponosni da će u Lukino ime jedan odlikaš moći započeti svoj akademski razvoj“, izjavio je Ivan Tolić, direktor korporativnih komunikacija i održivog razvoja RBA.

Stipendija Luka Mak dodjeljuje se drugu godinu zaredom, a prošlogodišnji natječaj zabilježio je velik interes.

„Svjesni smo važnosti digitalnih tehnologija i njihovog utjecaja na razvoj društva, stoga nas veseli što ćemo i u nadolazećoj akademskoj godini još jednom nadarenom studentu omogućiti akademski i profesionalni razvoj u ovome podruju. Posebno nam je drago da kroz ovakve partnerske programe stipendiranja, ali i svoj samostalni stipendijski program, možemo pružiti većem broju mladih osoba mogućnost visokog obrazovanja u jednom od najtraženijih područja zaposlenja današnjice“, naglasio je Mislav Balković, dekan Visokog učilišta Algebra.

Stipendijski programi u akademskom svijetu prilika su za nagrađivanje talenta i izvrsnosti, ali i za pomoć i pružanje prilike onima koji zbog slabijih imovinskih prilika inače ne bi bili u mogućnosti pristupiti visokom obrazovanju. Uz navedenu stipendiju Luka Mak, unutar Algebrinog stipendijskog programa budući i sadašnji studenti mogu se prijaviti na redovite stipendije za izvrsnost po studijskom programu, stipendije za vrhunske studente iz fonda Gospodarskog vijeća, stipendiju udruge Servus za studente slabijeg imovinskog statusa te stipendije za više studijske godine.

Više informacija o prijavi na natječaj za dodjelu stipendije Luka Mak nalazi se ovdje.

Sretno!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.