Image for Sat kodiranja u Algebri – 9. 12.
Naslovnica

Sat kodiranja u Algebri – 9. 12.

Digitalna akademija pridružuje se globalnom Satu kodiranja, te poziva sve osnovnoškolce da dođu u Algebru, 9. prosinca, u 10 ili 12 sati i kodiraju s nama. Svako dijete sudjeluje besplatno 60 minuta u grupnim aktivnostima kodiranja pod vodstvom Algebrinih instruktora.

Sat kodiranja globalni je pokret kojeg čine milijuni učenika u preko 180 zemalja. Preko 290 milijuna učenika diljem svijeta sudjelovalo je dosad u Satu kodiranja. Prošlogodišnji je Sat kodiranja u organizaciji Algebrine Digitalne akademije predstavljao najveći pojedinačni Sat kodiranja u Hrvatskoj jer je na njemu sudjelovalo gotovo 400 djece.

Broj mjesta u učionicama je ograničen zato požurite i besplatno prijavite svoje dijete na Sat kodiranja!

Prijavite svoje dijete

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font