Sat kodiranja u Digitalnoj akademiji

Sat kodiranja u Digitalnoj akademiji

Iskoristi 20% popusta

Digitalna akademija pridružuje se globalnom Satu kodiranja, te poziva sve osnovnoškolce da dođu u Algebru, 9. prosinca, u 10 ili 12 sati i kodiraju s nama. Svako dijete sudjeluje besplatno 60 minuta u grupnim aktivnostima kodiranja pod vodstvom Algebrinih instruktora.

Zanima Vas zašto učiti programirati?

Bez obzira što će Vaše dijete biti po zanimanju, učenje kodiranja/programiranja pomaže djeci u razvijanju vještine rješavanja problema, logike i kreativnosti. U ovih sat vremena dijete dobiva priliku vidjeti kako je računalna znanosti zabavna i kreativna, te da je dostupna svima – bez obzira na dob ili spol. Onaj tko zavoli programiranje, možda nastavi učiti i mnogo dulje! Nisu rijetki učenici koji su nakon jednog sata kodiranja upisali puno dulje računalne obrazovne programe.

Sat kodiranja globalni je pokret kojeg čine milijuni učenika u preko 180 zemalja. Preko 290 milijuna učenika diljem svijeta sudjelovalo je dosad u Satu kodiranja.
Prošlogodišnji je Sat kodiranja u organizaciji Algebrine Digitalne akademije predstavljao najveći pojedinačni Sat kodiranja u Hrvatskoj jer je na njemu sudjelovalo gotovo 400 djece.

Besplatno prijavite svoje dijete na Sat kodiranja i otvorite mu čaroban digitalni svijet i način kako ga stvarati!

Broj mjesta u učionicama je ograničen.

Prijavite svoje dijete odmah i osigurajte mu/joj priliku za učenje ključnih vještina 21. stoljeća.