Image for Uspješno završena radionica Canon Workshop @Algebra
Naslovnica

Uspješno završena radionica Canon Workshop @Algebra

Uspješno smo priveli kraju dvodnevnu radionicu za naše studente Canon Workshop @Algebra organizirane u suradnji s Canon Hrvatska.

Predavanja i prezentacije, radionice fotografije i videa izvodile su se s najmodernijom Canon opremom pod vodstvom nagrađivanog, svjetski priznatog fotografa, Canon ambasadora Sanjaya Jogie

Kroz inspirativna dva dana predavanja i radionica, studenti su mogli učiti od jednog od najboljih fotografa današnjice, također proglašenim jednim od 6 najboljih fotografa vjenčanja prema časopisu Professional Photographer. Sanjay Jogia dobitnik je i preko 200 vrijednih nagrada u filmskoj i video industriji, a s okupljenima je podijelio svoje veliko znanje stečeno u dosadašnjoj impresivnoj karijeri. Svoj posao opisao je kao dar, ističući slobodu i kreativnost koju pruža, ali i kao veliku odgovornost zbog snalažljivosti koju traži. Moć fotografije opisao je kroz emociju koja ona prenosi.

Na radionicama fotografije i videa, studenti su također snimali svoje radove, a najbolji timovi nagrađeni su vaučerima u vrijednosti 1000 EUR za kupnju opreme na Canon prodajnim mjestima.

Nagradu za najbolji video osvojili su Dino Belužić s 3. godine studija Multimedije i Filip Gržan s 2. godine studija Multimedije, dok su Lovro Badelj i Petar Karoglan s 2. godine studija Multimedije osvojili su nagradu za najbolju integriranu fotografiju u video. Čestitamo pobjedničkim timovima! 

Radionicu su otvorili naš predavač Robert Krivec i asistent predavača Antonio Britvar uz Gorana Sretenoskog, Generalnog B2C direktora za Canon Adria. U provedbi radionica sudjelovao je i Harald Sahling, Business Developer iz Canon CEE-a, voditelj Canon Ambassador programa i projekta Canon Professional Services (CPS) koji je studentima ujedno i objasnio sve pogodnosti navedenog programa namijenjenog za profesionalne i fotografe amatere te snimatelje koji koriste Canon opremu. 

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.