fbpx
Image for Uz Algebrin Dan ludih cijena još lakše do uspjeha na državnoj maturi
Naslovnica

Uz Algebrin Dan ludih cijena još lakše do uspjeha na državnoj maturi

Upravo sad je zadnji trenutak da razmislite o tome kako se najbolje pripremiti za državnu maturu, a kako bi vam olakšala odluku o upisu, Algebra u četvrtak, 21. ožujka organizira Dan ludih cijena tijekom kojega maturanti mogu upisati pripremne seminare uz popust od čak 20 posto. Dan ludih cijena vrijedi za upis u pripreme za državnu maturu za Ciklus u travnju u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Varaždinu. Pritom popust od 20 posto vrijedi za upis bilo koje vrste priprema za državnu maturu u Algebri, od paketa priprema, preko pojedinačnih predmeta do priprema za pojedine fakultete (Arhitektura, Medicina, Filozofski fakultet i Hrvatski studiji).

Više informacija o Danu ludih cijena, ostvarivanju popusta i preostalim terminima predavanja možete saznati više na ovom linku.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.