Image for Virtual International Friday <br><br> 16.4.2021. u 13 sati
Naslovnica

Virtual International Friday

16.4.2021. u 13 sati

Dragi kolege,

željeli biste se prijaviti na natječaj za mobilnost osoblja u okviru programa Erasmus+, ali ne znate kamo ići i koje vam sve mogućnosti stoje na raspolaganju?

Ne brinite, u Odjelu za međunarodnu suradnju mislimo na sve i stoga vas ovim putem s veseljem pozivamo na sudjelovanje u online eventu International Friday, koji će se održati 16. 4. 2021 s početkom u 13 sati. Pridružite nam se putem MS Teamsa, upoznajte naše partnere za vrijeme speed networkinga i isplanirajte svoj odlazak na Erasmus!

U tijeku je natječaj za mobilnost osoblja u okviru programa Erasmus+. U okviru natječaja dodjeljuje se financijska potpora članovima nastavnog i nenastavnog osoblja u svrhu stručnog usavršavanja (STT) i održavanja nastave (STA) u inozemnoj visokoškolskoj ustanovi ili organizaciji, za programske zemlje. Popis svih naših partnerskih institucija s linkovima na web stranice nađite ovdje, a dokumentaciju za prijavu na natječaj ovdje pod kategorijom Važni dokumenti osoblje te Otvoreni natječaji osoblje.

Raspored događanja

  • 13. 00 h – 14. 30 h
  • Pozdravni govor prodekanice za studente
  • Virtualni posjet Hrvatskoj
  • Speed networking (partneri i osoblje)
  • Prezentacija Međunarodne ljetne škole partnerima

Prijavi se

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font