Kako do milijun kuna za edukaciju zaposlenika

Kako do milijun kuna za edukaciju zaposlenika

Iskoristi 20% popusta

Znate li da je u tijeku jedan od izdašnijih EU natječaja koji vam omogućuje ostvariti 1 milijun kuna za ključni preduvjet uspješne digitalne transformacije - edukaciju djelatnika?

O NATJEČAJU

Otvoren je poziv „Jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju“  kojim je moguće ostvariti do 7,5 milijuna kuna bespovratnih sredstava za tvrtke iz prerađivačkog sektora. Ovaj poziv prepoznao je među ostalim i  jačanje kompetencija zaposlenika kao važan čimbenik uspješne digitalizacije, pa je moguće ostvariti čak milijun kn za edukaciju vaših djelatnika. Ukupno je na raspolaganju čak 1,14 milijardi kuna, pa se može očekivati da će i do 300 projekata biti odobreno za financiranje što znači da su izgledi svih vrlo visoki. Rok za prijavu projekata je 31. 5. 2021., što znači da treba požuriti s radom na pripremi projekta! Više o natječaju (PDF)

DIGITALNA TRANSFORMACIJA VAŠE TVRTKE

Poziv „Jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju“ izvanredna je prilika da ostvarite cjelovitu digitalnu transformaciju svojeg poslovanja. Ovaj proces obuhvaća različite promjene poslovnih modela i načina razmišljanja usmjerene na optimizaciju postojećih poslovnih sustava u više ili potpuno digitalno okruženje i/ili o uvođenju tehnoloških inovacija u sustave, kako bi se automatizirali (pojednostavili ili ubrzali). Glavna ideja ovog poziva je stvoriti pametne tvornice s ciljem smanjenja troškova proizvodnje te povećanja fleksibilnosti i učinkovitosti proizvodnje, kako biste uspješnije savladali krizno razdoblje uzrokovano pandemijom korona virusa. I to ne znači samo nabavu novih tehnologija već i edukaciju zaposlenika koji će znati iskoristiti puni potencijal novih tehnologija.

Prema analizama Digitaleurope, vodeće organizacije kojoj je misija uspješna digitalna transformacija europske industrije 52% radnika morat će usvojiti nova znanja iz područja digitalne tehnologije do 2025. godine.

OBRATITE NAM SE

Tvrtka ste iz prerađivačkog sektora? Obratite nam se i zajedno s Algebrom uspješno digitalizirajte svoje poslovanje.

Prijavljujete se na poziv „Jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju“ i znate da ćete upravo edukacijom najbolje podržati digitalizaciju poslovanja i time ostvariti maksimum bodova u evaluaciji? Pregledajte našu redovnu ponudu i odaberite programe koji se najbolje uklapaju u vaše projekte. A ako vam treba tailor-made edukacija ili pomoć oko definiranja optimalne strategije digitalne transformacije, javite nam se na projekti@algebra.hr

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Povećaj font