Image for Webinar: Kako do milijun kuna za edukaciju zaposlenika
Naslovnica

Webinar: Kako do milijun kuna za edukaciju zaposlenika

Znate li da je u tijeku jedan od izdašnijih EU natječaja koji vam omogućuje ostvariti milijun kuna za ključni preduvjet uspješne digitalne transformacije - edukaciju djelatnika?

Pridružite se Algebrinom besplatnom online informativnom webinaru, u utorak 4. svibnja 2021. u 13:00 sati i saznajte sve o pozivu „Jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju“, o konkretnim edukacijskim rješenjima vaše digitalne transformacije za koje možete ostvariti sufinanciranje, te kako da budete među 20 tvrtki kojima će Algebra osigurati besplatnu izradu cjelokupne projektne dokumentacije. Rezervirajte svoje mjesto ovdje

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font