Image for Women in Data Science
Naslovnica

26.06.2022

Women in Data Science

Global Women in Data Science (WiDS) konferencija

Prati konferenciju putem livestreama: 

O konferenciji

The Global Women in Data Science (WiDS) konferencija želi potaknuti i obrazovati podatkovne znanstvenike širom svijeta, bez obzira na spol, te podržati žene koje se bave tim područjem. Ova godišnja jednodnevna tehnička konferencija pravo je mjesto gdje se mogu ćuti svježe informacije o najnovijim istraživanjima i aplikacijama povezanim s podatkovnim znanjem u širokom spektru tema. Svi su spolovi pozvani da sudjeluju na konferenciji koja s druge strane ima isključivo ženske govornike.

Gdje, kada i što?

5. ožujka 2018. na Sveučilištu Stanford i 100 lokacija diljem svijeta!
WiDS će se održati na Sveučilištu Stanford, a na 100 regionalnih događaja koje organiziraju veleposlanici WiDS-a, a dostupni su putem livestreama. Program 2018. će sadržavati fantastične govornike na širokom nizu tema preko kibernetske sigurnosti i astrofizike pa sve do računalnih financija i još mnogo toga.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font