Image for Algebrina međunarodna ljetna škola 2023
Naslovnica

Algebrina međunarodna ljetna škola 2023

Algebra je organizirala još jednu, željno iščekivanu, Međunarodnu ljetnu školu 2023.!

Program se održao u Zagrebu i Zadru od 3. do 28. srpnja te okupio studente iz cijeloga svijeta. Studenti su pohađali inovativne module Artificial Intelligence, Cyber Security, Data-Driven Storytelling, Digital Marketing i Wireless Communication Networks, a zajedno s Algebrinim Buddyjima, istraživali su hrvatske gradove, planinarili Medvednicom, i posjetili Memorijalni centar „Nikola Tesla“.

Studenti su oduševljeni hrvatskom obalom i krajolikom, ali i akademskim programom na Algebri koji im je osigurao nezaboravno iskustvo i vrijedna znanja.

Algebra zahvaljuje svim studentima i profesorima Međunarodne ljetne škole 2023. što su ovo ljeto učinili čarobnim!

Saznajte više o jedinstvenom iskustvo sudjelovanja na Algebrinoj međunarodnoj ljetnoj školi.

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.