Razvoj aplikacija

Odluka o profesionalnom bavljenju programiranjem za sobom vuče vrlo perspektivne posljedice. Široka primjena softvera u svakom dijelu našeg života generira veliku potražnju za kvalitetnim programerima.

Centar za edukaciju iz digitalnog marketinga

Postanite efikasan i uspješan stručnjak za digitalni marketing. Steknite Google certifikat, ovladajte Google AdWordsima Google Analyticsom, ali i  društvenim mrežama, newsletter marketingom, vodite uspješne web projekte.

Osnovna informatička edukacija

Informatička pismenost nezaobilazan je dio današnjeg života. Uz minimalna sredstva i optimizirane programe obrazovanja napravite prve važne informatičke korake na najefikasniji način.

Računalne mreže i sistemska administracija

Tehnička baza gotovo svakog poslovnog procesa jest računalni hardver i umreženost. Stručnjaci sa znanjima tih područja IT-a mogu raditi u različitim i raznolikim tvrtkama što ih uz obaveznu stručnost čini vrlo zapošljivima.

Centar poslovne edukacije

Poznavanje poslovnih procesa od internetskog marketinga, projektnog menadžmenta, organizacije prodaje i poslovanja općenito danas je važnije nego ikad jer digitalizacijom tih procesa oni se brže mijenjaju i usavršavaju. Potrebno je hvatati korak.

Centar za obrazovanje u području knjigovodstva, računovodstva i financija

Dok postoje tvrtke, institucije te uređeno poslovno okruženje postojat će i potreba za ljudima koji znaju kvalitetno voditi poslovanje iz perspektive računovodstva i financija.

Zelena zanimanja

Razvoj visokoobrazovnih standarda zelenih zanimanja i standarda kvalifikacija za područje održive i zelene gradnje iznjedrio je potrebu postojanja programa obrazovanja koji će se realizirati na najkvalitetniji način i u skladu s rastućim zahtjevima vezanima uz okoliš, gradnju ali i tržište rada.

Specijalistička edukacija

Svoje znanje i trud uložen u specijalistička znanja informatičkih tehnologija u Algebri možete potvrditi pohađanjem edukacije, polaganjem i stjecanjem najtraženijih informatičkih certifikata.

Edukacija za primjenu digitalnog učenja

On-line edukacijski sadržaji omogućuju procese učenja na daljinu uz pomoć računala. Ovaj način edukacije specifičan je i po tome što se može koristiti u vrijeme i na mjestu koji najbolje odgovara polazniku.

Na programe obrazovanja Učilišta Algebra primijenjuju se različiti minimalni uvjeti upisa