Image for INCO Work in Tech
Naslovnica

INCO Work in Tech

-->

INCO Work in Tech

Iskoristi 20% popusta

U svjetlu sve veće domaće i globalne potražnje za profilima specijalista kojih kronično nedostaje u Hrvatskoj, Algebra u suradnji s INCO Akademije te uz podršku Google.org dodjeljuje stipendije za edukacije u ukupnoj vrijednosti većoj od 500.0000 eura.


Cilj ovih stipendija približiti je edukaciju i svijet digitalnih zanimanja mnogobrojnim osobama u nepovoljnijem položaju.

Uključivanje u „Work in Tech“ programe ne zahtijeva prethodno iskustvo, a edukacija se održava na engleskom jeziku na Courseri. Riječ je o najpopularnijem globalnom programu iz područja IT certifikacije kojim se trenutačno za svladavanje novih vještina koristi više od 77 milijuna ljudi.

Algebra je jedini službeni partner ‘INCO Work in Tech’ programa u Hrvatskoj. Do sada smo u okviru programa certificirali više od 300 polaznika za koje vjerujemo da će biti kvalitetno pojačanje u IT sektoru.

U sklopu ovog projekta trenutno su ponuđene edukacije koje vas pripremaju za poslove iz područja IT podrške, projektnog menadžmenta, baze podataka, digitalnog marketinga i e-commerca. Pridružite nam se i steknite vrijedan Google certifikat koji će vaš trenutni status u karijeri okrenuti prema perspektivnijim poslovima.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.