INCO Work in Tech

INCO Work in Tech

Iskoristi 20% popusta

*Zbog maksimalnog broja prijavljenih kandidatkinja prijave su u ovom trenutku zatvorene!Žene su vrijedan resurs u IT sektoru, a Vi ste žena koja želi steći vještine i znanja potrebne za početak ili napredovanje u IT karijeri?


Željni ste znanja koja bi vaš trenutni status u karijeri okrenuli prema perspektivnijim poslovima? Nemate vremena za odlazak na predavanja, imate previše obaveza, ali želite napraviti sljedeći korak u svom usavršavanju?

U ovom trenutku sve je to moguće ostvariti zahvaljujući projektu Work in tech, INCO Akademije i Algebre  kojem se kao partner pridružio i CARNET. Ovaj projekt ima cilj veće uključivanje žena u brzorastuću IT industriju, do sada rezerviranu tek za manji postotak žena. Nudimo Vam stručno usavršavanje kojim dobivate priliku svladati vještine  koje vas pripremaju za posao u IT industriji. Postanite IT Support Specialist i steknite vrijedni Google IT Support Professional Certificate u samo 3- 6 mjeseci, a sve to za 0 kuna!

Žena ste koja se služi engleskim jezikom i digitalno ste pismeni? Odlično – za vas ovaj program može biti besplatan! Budući da je broj mjesta ograničen, samo 300 sretnica će imati priliku besplatno se uključiti u program koji vam može promijeniti život.

Prvi korak jest da se prijavite za testiranje, kako biste na vrijeme osigurali svoje mjesto!

Edukacija se odvija online, a na raspolaganju su vam materijali na engleskom jeziku koje možete koristiti kada Vama to odgovara.  Algebra vam tijekom procesa učenja pruža podršku u vidu webinara s hrvatskim mentorima. Na webinarima ćete ponoviti gradivo koje ste sami obradili, dobiti dodatna objašnjenja i obraditi primjere iz prakse kako biste utvrdili znanje.

 

Certifikat

Zaradite vrijedan certifikat po završetku

 

100% online tečajevi

Krenite učiti odmah i uz vlastiti tempo

 

Fleksibilni raspored

Postavljanje i održavanje fleksibilnih rokova.

 

Početnička razina

Nije potrebna nikakva diploma ili prethodno iskustvo

 

Engleski

Online edukacije na engleskom

 

Mentoriranje

Na hrvatskom uz Algebrinog predavača

Kako izgleda edukacija?

Edukacija kojom se svladavaju znanja potrebna za posao u IT Support Specialista, održava se u sustavu na engleskom jeziku i može se u potpunosti prilagoditi vlastitom tempu učenja (prosječno trajanje je 3 – 6 mjeseca). Riječ je o globalno najpopularnijem sustavu kojem u ovom trenutku za svladavanje novih vještina koristi više od 77 milijuna ljudi. Uz vrhunske predavače ovog programa, u edukaciju su uključeni i Algebrini mentori koji će vam držati webinare svaka 2 tjedna na hrvatskom jeziku. Tijekom ovih webinara, stručne osobe i predavači služit će vam kao pomoć u svladavanju gradiva. Obradit će s vama problemske zadatke i odgovarati na vaša pitanja kao biste lakše svladali materiju.

Edukacija se sastoji od 5 modula, a nakon svakog modula slijedi provjera znanja uz tjedne kvizove koji će vam pomoći da obratite pažnju na bitne pojmove. Planirani početak edukacije je  24. 4. 2021., a započet će uvodnim online događanjem na kojem ćete se upoznati s predavačima, sadržajem koji će se obrađivati, načinom polaganja ispita nakon svakog modula. Potom slijedi 4 tjedna samostalnog učenja kako biste uspostavili vlastiti način rada, vidjeli treba li Vam pomoć oko gradiva i 22.05.2021. započeli s prvim live webinarom. Nakon prvog webinara, svaka 2 tjedna ćete imati prilliku družiti se sa ženama u grupi, razmjenjivati iskustva i dobivati informacije. Webinari nisu obavezni, no iz iskustva znamo da će biti od velike koristi i potaknuti Vas na redovan rad kako biste postigle svoj cilj.

Po završetku edukacije i stjecanju certifikata, dio najboljih polaznica dobit će priliku sudjelovati u dvotjednoj praksi. Praksa će se sastojati od rješavanja stvarnih problema korisnika u Windows i Linux okruženjima.

Kome je namijenjena edukacija?

  • nezaposlenim ženama
  • ženama koje imaju ugovor na određeno
  • studenticama završnih godina fakulteta
  • samohranim majkama
  • ženama s invaliditetom
  • ženama koje ne žive u gradovima: Zagreb, Split, Rijeka, Osijek
  • žene koje su zaposlene u sektorima pogođenim COVID pandemijom

Preduvjeti sudjelovanja u edukaciji su da pripadate jednoj ili više od navedenih skupina žena te posjedujete određenu razinu znanja engleskog jezika i digitalne pismenosti, što provjeravamo testiranjem prije uključivanja u projekt.

Zašto se i kako prijaviti?

Osim znanja koja su vam potrebna za rad u IT Support Specialist u Linux i Windows okruženjima, cilj ove edukacije je da steknete i vrijedan certifikat Google IT Support Professional Certificate. Predviđeno vrijeme za stjecanje certifikata je do 31. 1. 2022., a upravo ovaj certifikat može biti vaša najveća prednost kod zapošljavanja u navedenom području i tvrtkama kao što su – telekomi, IT tvrtke, škole, edukacijske i javne ustanove.

+9500

broj osoba koje su prepoznale svoju priliku u ovoj edukaciji

82%%

osoba izjavilo je da je ovaj certifikat imao pozitivan učinak na njihovu karijeru

5

Svaka peta tvrtka u Europi ima potrebu za zaposlenikom koji posjeduje znanja koja vam pruža ova edukacija

17

Broj zemalja Europi u kojima se provodi ovaj projekt

Pohađanje ovog programa je u potpunosti besplatno, no za sudjelovanje je potrebno ispuniti prijavnicu u nastavku. Ukoliko udovoljavate preduvjetima, pozvat ćemo Vas na dodatno testiranje prije početka programa.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.