Image for Google Career Certificate
Naslovnica

Google Career Certificate

-->

Google Career Certificate

Iskoristi 20% popusta


PRIJAVE SU U OVOM TRENUTKU ZATVORENE

Željni ste znanja koja bi vaš trenutni status u karijeri okrenuli prema perspektivnijim poslovima? Nemate vremena za odlazak na predavanja, imate previše obaveza, ali želite napraviti sljedeći korak u svom usavršavanju?

Nakon uspješno provedene Work in Tech edukacije u okviru IT Support Specialist programa, Algebra u suradnji s INCO akademijom, Courserom i uz podršku Google.org, proširuje mogućnost besplatne edukacije na nove tečajeve!

S ciljem većeg uključivanja nezaposlenih i onih koji se žele dokvalificirati kako bi se približili digitalnom i konkurentnom poslovanju, u ponudi su tri nove edukacije koje možete pohađati. Edukacija se sastoji od pristupa Courserinim tečajevima koji vas pripremaju za rad u području projektnog menadžmenta, analize baza podataka ili digitalnog marketinga i e-commerca te stjecanja vrijednog Google certifikata. Iako vrijednost jedne edukacije iznosi više od 2000 eura, u sklopu ovog projekta, za 100 polaznika bit će u potpunosti besplatna.

 • Project Management
  33 osigurana mjesta
 • Data Analytics
  33 osigurana mjesta
 • Digital Marketing and E-Commerce
  34 osigurana mjesta

Preduvjeti sudjelovanja u edukaciji su da pripadate jednoj ili više od navedenih skupina kojima je ovaj projekt namijenjen, da posjedujete određenu razinu znanja engleskog jezika i digitalne pismenosti i da prepoznamo želju za edukacijom. Za početak, ispunite prijavnicu na ovoj stranici!

Certifikat

Steknite vrijedan certifikat po završetku

100% online tečajevi

Krenite učiti odmah i uz vlastiti tempo

Fleksibilni raspored

Postavljanje i održavanje fleksibilnih rokova.

Prijavite se

Početnička razina

Nije potrebna diploma ili prethodno iskustvo

Engleski

Online edukacije na engleskom

Coursera

Platforma koju koristi 77 milijuna ljudi

Kako izgleda edukacija?

Edukacija kojom se svladavaju navedena znanja održava se na Courseri – poznatoj platformi za online učenje. Riječ je o globalnom servisu koji u ovom trenutku za svladavanje novih vještina koristi više od 77 milijuna korisnika. Edukacija je na engleskom jeziku i može se u potpunosti prilagoditi vlastitom tempu učenja (prosječno trajanje je 3 – 6 mjeseca). Učenje je samostalno te sami određujete raspored učenja. Po završetku edukacije dobit ćete mogućnost stjecanja pripadajućeg Google certifikata. Važno je da ste predani i redoviti. Naime, u želji da ova edukacija zaista bude namijenjena onima kojima je potrebna, neaktivnost duža od mjesec dana u pohađanju/praćenju, rezultirat će ukidanjem pristupa edukaciji.

Kome je namijenjena edukacija?

 • Nezaposlenim osobama
 • Teže zapošljivim osobama (osobe starije od 40 godina)
U slučaju dodatnih slobodnih mjesta:
 • Osobama s potrebom za dodatnim osposobljavanjem i usavršavanjem
+9500

broj osoba koje su prepoznale svoju priliku u ovoj edukaciji

82%%

osoba izjavilo je da je ovaj certifikat imao pozitivan učinak na njihovu karijeru

5

Svaka peta tvrtka u Europi ima potrebu za zaposlenikom koji posjeduje znanja koja vam pruža ova edukacija

18

Broj zemalja Europi u kojima se provodi ovaj projekt

Zašto se i kako prijaviti?

Pohađanje ovog programa može biti u potpunosti besplatno ukoliko pripadate nekoj od navedenih skupina, no za mogućnost sudjelovanja je potrebno ispuniti prijavnicu u nastavku te biti jedan/jedna od 100 kandidata čije će motivacijsko pismo najbolje dočarati vašu potrebu i želju za edukacijom.
Javit ćemo vam se povratno s rezultatima do 20. 5. 2023.

 

Prijavnica

PRIJAVE SU U OVOM TRENUTKU ZATVORENE

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.