Image for Konferencija: Igrama do karijere – 23. svibnja na Algebri
Naslovnica

Konferencija: Igrama do karijere – 23. svibnja na Algebri

U utorak 23. svibnja 2023., s početkom u 10:00 sati pozivamo vas na konferenciju „Igrama do karijere“, na kojoj ćemo vam predstaviti naš novi stručni prijediplomski studij razvoja računalnih igara.

Program novog Algebrinog četverogodišnjeg stručnog studija osmišljen je kako bi studentima pružio duboko razumijevanje razvoja videoigara kao neraskidive kombinacije programerskih znanja i vještina, dizajna i raznih umjetničkih smjerova.

Igor Margan – voditelj studija prezentirat će novi studijski program, a nakon toga slijedi zanimljiva panel rasprava na temu: “Game changers – Kako angažirati i zadržati novu generaciju kreatora igara”, na kojoj će sudjelovati stručnjaci iz ICT i game development industrije – A1 Hrvatska, CGDA, Šmit Electronic.

Na događanju ćemo najaviti i mogućnost osvajanja stipendije “White Shark” za učenike koji pokažu posebnu izvrsnost u školovanju te potpisati sporazum o suradnji s tvrtkama iz industrije zainteresiranim za pružanje stručne prakse.

Ne propustite ovu priliku, više informacija pronađite na linku i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.