Image for Konferencija: Igrama do karijere
Naslovnica

Konferencija: Igrama do karijere

Konferencija: Igrama do karijere

Iskoristi 20% popusta


U utorak 23. svibnja 2023., s početkom u 10:00 sati pozivamo vas na konferenciju „Igrama do karijere“, na kojoj ćemo vam predstaviti naš novi stručni prijediplomski studij razvoja računalnih igara.

Nakon što smo uspješno u akademskoj godini 2017./2018. prvi pokrenuli diplomski stručni studij razvoja računalnih igara, sada je došao trenutak da prvi pokrenemo i stručni prijediplomski studij razvoja računalnih igara u skladu s potencijalom u industriji i sukladno potrebama na tržišta rada.

Novi studijski program je nedavno i službeno pozitivno ocijenjen na sjednici akreditacijskog savjeta Agencije za znanost i visoko obrazovanje Republike Hrvatske. Program novog Algebrinog četverogodišnjeg stručnog studija osmišljen je s ciljem pružanja suvremenih i tržišno konkurentnih znanja i vještina potrebnih za razvoj računalnih igara iz područja programiranja, stvaranja iskustva igranja, 3D dizajna, marketinga i poslovnog planiranja.

U uvodnom dijelu događanja će nam voditelj stručnog prijediplomskog studija razvoja računalnih igaraIgor Margan, predstaviti novi studijski program, nastavni plan i program te će nakon toga uslijediti panel rasprava na kojoj ćemo imati priliku čuti iskustva stručnjaka iz ICT i game development industrije iz tvrtki kao što su A1 Hrvatska, CGDA, Šmit Electronic te predstavnike Klastera hrvatskih proizvođača videoigara.

Premijerno ćemo na događanju najaviti i mogućnost osvajanja stipendije “White Shark” za učenike koji pokažu posebnu izvrsnost u školovanju. 

Konferencija će se održati na našem kampusu u dvorani Steve Jobs na etaži -1.

Rezerviraj svoje mjesto!

Podijeli: Facebook Twitter