Image for Otvoren upis u prvi ovogodišnji ciklus priprema za državnu maturu u Algebri
Naslovnica

Otvoren upis u prvi ovogodišnji ciklus priprema za državnu maturu u Algebri

Oko polovice maturanata u Hrvatskoj odlučuje se za neki oblik organiziranog učenja i priprema za državnu maturu. Algebrino istraživanje u kojem su sudjelovali sami maturanti pokazuje da upravo ono daje i najbolji učinak – 97% učenika koji su se za polaganje ispita državne mature pripremali u Algebri, upisali su željeni fakultet na prvom roku! Jedan od razloga je i taj što su se na vrijeme počeli pripremati, odnosno prolaziti kroz srednjoškolsko gradivo i utvrđivati imaju li i, ako da, u kojem području rupa u znanju.

Termin priprema koji započinje u studenome namijenjen je upravo maturantima koji žele na vrijeme provjeriti svoje znanje i pravovremeno započeti s ponavljanjem i učenjem gradiva. Unutar ovog termina nastava se održava subotama s optimalnim brojem sati nastave dnevno, no u produženoj satnici u odnosu na ostale termine.

Upisom na pripreme maturanti ostvaruju mogućnost sudjelovanja u stipendijskom natječaju “Nagrađujemo izvrsnost” u kojem dijelimo stipendije onima koji su ostvarili najbolji rezultat na ispitima državne mature, a na pripreme su išli u Algebru. Svi maturanti koji završe pripreme za državnu maturu u Algebri i upišu Visoko učilište Algebra te ostvare najmanje 380 bodova na maturi, dobivaju besplatne pripreme, odnosno školarina za prvu godinu studija će im se umanjiti za cijenu priprema.

Nastava se u ovom ciklusu održava u Zagrebu, Rijeci i Splitu i počinje 16. 11. 2019. Učenici unutar termina u studenom, u maksimalno opširnoj satnici, mogu odabrati bilo koji od obveznih predmeta na obje razine. Prijave su otvorene, a detalje o satnici i cijenama pronađite na stranicama Priprema.

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font